Over ons

De schoot ontgroeid

Bemepro staat sinds enkele jaren synoniem voor een jong, maar ervaren geluid in de bouwsector. Wij groeiden vanaf 2007 binnen de schoot van een gereputeerde aannemingsbedrijf, maar varen intussen een volledig onafhankelijke koers, waarin we iedere aannemer bedienen met hoogstaande beton- en metaalproducties op maat.

Ultramoderne accommodatie

Investeren in kwaliteit is een absolute prioriteit voor Bemepro. Daarom namen wij eind 2011 onze intrek in een volledig nieuw productiesite in Menen. De performante productiehal van 2500m² op een site van 4000m² biedt onze vakbekwame medewerkers een enorme ruimte om in optimale omstandigheden aan hoogwaardige producten te werken. Daarvoor beschikken zij ook over een sterk gemoderniseerd machinepark. Bovendien stellen we momenteel ook de toekomst veilig met de investering in een gloednieuwe productiesite op onze locatie te Menen.

Hoogwaardig testcentrum

Binnen ons atelier hebben wij ook geïnvesteerd in een hypermodern testcentrum. Intelligente proefmachines bieden ons de mogelijkheid om onze producten te onderwerpen aan strenge druktesten en andere cruciale proeven. Dat biedt u de beste kwaliteitswaarborg.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!