Metaalproductie

Excellent maatwerk afleveren geniet ook bij onze afdeling maatwerk metaal de hoogste prioriteit. Wij verzorgen met kennis van zaken: leuningen, trappen, poorten, luifels en talrijke andere staaltjes van vakwerk. Zowel grove constructie-elementen als gedetailleerde maatwerken vormen voor ons personeel niet het minste probleem. De verwerkingsprocessen van staal, aluminium en inox hebben voor ons geen enkel geheim en gebeuren volledig in eigen beheer. Van ontwerp tot afgewerkte plaatsing.

De afdeling voor plaatbewerkingen maakt plooiwerken in aluminium / inox of staal. Bv. plooiwerken voor raamdorpels of afwerkingsstukken voor ramen. Alle plooiwerken en knipwerken zijn op maat. Indien nodig wordt ook het lakwerk voorzien.

Wij ontvermen ons over uw project gaande van opmeting tot uitwerken van complete 3D modellen tot een afgewerkte plaatsing. Tijdens het ganse traject staat een correcte communicatie centraal, waarbij wij ons steeds weer engageren om binnen een zo kort mogelijke tijdspanne al uw projecten tot een goed einde te brengen.

Of het nu gaat om een complete staalstructuur of enkele losse metaalelementen, geen enkele opdracht is te groot of te klein voor ons team.  Voor al uw vragen kan u steeds bij ons terecht.

Dankzij onze eigen plaatsingsploegen is ook het verzorgen van een afgewerkte plaatsing een koud kunstje voor Bemepro.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!