Over ons

De schoot ontgroeid

Bemepro staat sinds enkele jaren synoniem voor een jong, maar ervaren geluid in de bouwsector. Sinds 2008 heeft het bedrijf al een boeiend traject afgelegd, en tal van prachtige realisaties op zijn palmares mogen noteren. Met een intussen zeer uitgebreid klantenbestand waarin we iedere aannemer bedienen met hoogstaande beton-elementen op maat.

Ultramoderne accommodatie

Investeren in kwaliteit is een absolute prioriteit voor Bemepro. Daarom werd reeds sinds de oprichting van bemepro jaar na jaar een sterk investeringsplan uitgewerkt.  Vandaag de dag bevindt bemepro zich dan ook op een productiesite van om en bij de 10.000m² met een hypermodern machinepark binnen en moderne werkomgeving.

Hoogwaardig testcentrum

Binnen ons atelier hebben wij ook geïnvesteerd in een hypermodern testcentrum. Intelligente proefmachines bieden ons de mogelijkheid om onze producten te onderwerpen aan strenge druktesten en andere cruciale proeven. Dat biedt u de beste kwaliteitswaarborg.

Sterkte van Team

Een team van 28 ervaren medewerkers staat dagelijks paraat om elke opdracht tot een goed einde te brengen. Gaande van accountmanager tot technisch tekenaars tot productiemederkers, een goed op elkaar afgesteld team bereikt altijd meer. Een vlotte en transparante communicatie zorgt ervoor dat u als klant ook op elk ogenblik een kijk hebt op het verloop van uw productie.

 

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!