Prefabbeton

In onze nog jonge geschiedenis zijn wij er in geslaagd ons te ontpoppen tot een betrouwbare leverancier van kwalitatief hoogstaand prefab beton. Onze balken, funderingsbalken, kolommen en ander maatwerk in beton produceren wij met de grootste zorg en precisie binnen de gecontroleerde omstandigheden van ons atelier. Die weersonafhankelijke productie garandeert een constante kwaliteit.

Ons uitgebreid machinepark zorgt ervoor dat wij al uw opdrachten binnen zeer korte termijnen tot een goed einde kunnen brengen.

Onze specialiteit ligt bij het produceren van lijnvormige betonelementen. Of dit nu gaat om kleine hoeveelheden of grote totaalprojecten, elk dossier wordt met dezelfde passie behandeld. Absolute kwaliteit en uitmuntende servce zijn ons kernwaarde die doorheen het ganse project worden uitgedragen door al onze medewerkers.

Maatwerken in prefab beton zijn ook een paradepaartje voor Bemepro, ons team van ervaren bekisters staan steeds parraat om samen met u speciale vormen of elementen te produceren in prefabbeton.  Wij denken graag met u mee naar oplossingen voor al uw maatwerken.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!