Prefab beton & betonstaal

Prefab beton

In onze nog jonge geschiedenis zijn wij er in geslaagd ons te ontpoppen tot een betrouwbare leverancier van kwalitatief hoogstaand prefab beton. Onze balken, funderingsbalken, kolommen en ander maatwerk in beton produceren wij met de grootste zorg en precisie binnen de gecontroleerde omstandigheden van ons atelier. Die weersonafhankelijke productie garandeert een constante kwaliteit.

Bovendien is ons machinepark perfect uitgerust om de gevraagde afmetingen met de grootste nauwkeurigheid te respecteren. Zodat u op de werf in veel minder tijd tot een perfecte montage kunt overgaan.

Betonwapeningen

De expertise van onze medewerkers komt ook uitstekend van pas bij de productie van betonwapeningen. Deze versterkende producten zijn de beste garantie voor een hoge stabiliteit van uw constructie. Wij verzorgen dit betonstaal volledig in eigen beheer en beschikken hiervoor over de betere snij- en plooiautomaat, voor de productie van alle mogelijke plooivormen. De combinatie van stielkennis en speciaal uitgeruste lasposten garandeert bovendien het snel en efficiƫnt lassen van al uw wapeningsnetten.

Bekijk enkele voorbeelden van projecten binnen deze afdeling

Heeft u bepaalde vragen, aarzel dan niet ons te contacteren.